Evolve Organic Beauty 360 Smoothing Body Contour Συσφικτική Κρέμα Σώματος 180ml

Sold Out

Sku: 16783

37.30

Η Συσφικτική Κρέμα Σώματος 360 είναι σχεδιασμένη με καινοτόμα συστατικά, προκειμένου να βελτιώνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ λειαίνει την υφή και αυξάνει την ενυδάτωση. Καταπολεμά ουσιαστικά και σε βάθος την κυτταρίτιδα και βελτιώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη πολυτελή και εντατική θεραπεία για την περιποίηση της επιδερμίδας. Θρέφει και απαλύνει την υφή του δέρματος, ηρεμεί της κοκκινίλες και συνεργάζεται με το σώμα σας, με σκοπό να μεγιστοποιήσει την υγεία της επιδερμίδας. * Η φιλοσοφία της θετικής γήρανσης βασίζεται στην ιδέα Age Smarter 360 της Evolve Organic Beauty και σχετίζεται με την δυνατότητα που μας δίνετε να φροντίζουμε το δέρμα μας φυσικά σε κάθε στάδιο της ζωής του,  δουλεύοντας παράλληλα ενεργά με τις φυσικές λειτουργίες του σώματος έτσι ώστε να επιτύχουμε την λεγόμενη ήπια γήρανση. Αντιμετωπίζει την απώλεια της σφριγηλότητας, την γενικότερη υφή και απαλότητα του δέρματος, ενώ έχει καταπραϋντική δράση και ενυδατώνει σε βάθος.

Sold out

⦁  Αυξάνει άμεσα την ελαστικότητα του δέρματος, αφήνοντας το βελούδινο, ενώ με την συστηματική χρήση θα δείχνει και θα είναι πιο σφιχτό, νεανικό και λαμπερό.
⦁  Τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα.
⦁  Καταπολεμά την χαλάρωση και την όψη φλοιού πορτοκαλιού.
⦁  Συμβάλλει στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητάς, αλλά και στην επιβράδυνση της δερματικής γήρανσης.
⦁ Αντιμετωπίζει την Θυλακική Υπερκεράτωση (Keratosispilaris), δηλαδή τα μικρά σπιθουράκια στο δέρμα που συνήθως εμφανίζονται  στο πίσω μέρος του μπράτσου. Πρόκειται για συσσώρευση νεκρών κυττάρων γύρω από τον θύλακα της τρίχας, τα οποία από την πρώτη κι’όλας χρήση μειώνονται αισθητά.
⦁  Ηρεμεί τις κοκκινίλες κ τις φλεγμονές που προκαλούνται στην επιδερμίδα μετά από την αποτρίχωση.

Οξέα φρούτων AHA -Alpha Hydroxy Acids – AHAs: Τα οξέα φρούτων AHA βοηθούν στην απαλή απομάκρυνση του νεκρού δέρματος από την επιφάνεια του δέρματος, αφήνοντάς το λείο και απαλό. Συμβάλλουν στην συγκράτηση της επιθυμητής υγρασίας από την επιδερμίδα, κάνοντας την πιο σφριγηλή και απαλή. Το σύμπλεγμα φρούτων που έχει χρησιμοποιηθεί, περιέχει γλυκολικό οξύ (Glycolic) από ζαχαροκάλαμο μαζί με γαλακτικό (Lactic), κιτρικό (Citric), μηλικό (Malic) και τρυγικό οξύ (Tartaric) από μύρτιλλο, πορτοκάλι, λεμόνι και ζάχαρη Maple.
Περουβιανή Maca: Χρησιμοποιείται για αιώνες από τις περουβιανές φυλές για την ενίσχυση της ενέργειας και της αντοχής, εφόσον η Maca διεγείρει την κυτταρική ανανέωση. Αυτή η βιώσιμη ενεργή πηγή ενισχύει την αποτοξίνωση βοηθώντας τη μικροκυκλοφορία, ενώ βελτιώνει ταυτόχρονα τη σφριγηλότητα του δέρματος.
Pink Salt Lake Bioactive: Προερχόμενο από τις ροζ αλμυρές λίμνες της Ισπανίας, είναι ένα βιοδραστικό συστατικό που στοχεύει στην Θυλακική Υπερκεράτωση (Keratosis pilaris) αλλά και την ερυθρότητα που εμφανίζεται μετά την αποτρίχωση, κάνοντας το δέρμα απίστευτα απαλό και λείο. Αφήνει στο δέρμα σας μια μοναδική αίσθηση ηρεμίας και καθαρότητας.
Galactoarabinan: Προέρχεται από το δέντρο western LarchTree και έχει απίστευτες ενυδατικές ιδιότητες για το δέρμα. Βοηθάει στην μείωση απώλειας της απαραίτητης υγρασίας, ένδειξη η οποία αποτελεί μέτρο για την καλή λειτουργία του δερματικού φραγμού. Ανανεώνει τα κύτταρα και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου. Ελαχιστοποιεί τις λεπτές γραμμές, λειτουργεί ως απαλό απολέπιστικο και εμποδίζει την απώλεια της υγρασίας. Επιπλέον, ενισχύει την αποτελεσματικότητα των απολεπιστικών AHA χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.
Υαλουρονικό οξύ: Πάντα υψηλής ποιότητας και χαμηλού μοριακού βάρους. Διατηρεί έως και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό, καθιστώντας το εξαιρετικά αποτελεσματικό στην ενυδάτωση του δέρματος. Το χαμηλό μοριακό βάρος του, του επιτρέπει να διεισδύει βαθύτερα, προκειμένου να έχει πιο αποτελεσματικές ενυδατικές ιδιότητες.

Επιπλέον πληροφορίες

Μάρκα

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49€

Back to Top
Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.