Αποστολή με Μεταφορική Εταιρεία – ACS Courier

Το κόστος των μεταφορικών εντός Ελλάδος μέχρι 3 kg ανέρχεται:
3€ – Για την Ελλάδα σε μη δυσπρόσιτες Περιοχές.
5€ – Σε δυσπρόσιτες Περιοχές. (acscourier.net)
και 1€ για κάθε επιπλέον kg. 

Για αγορές άνω των 49€ (έως 6kg) τα μεταφορικά είναι Δωρεάν.

Μέσω Αντικαταβολής

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας πληρώνοντας στον courier τη στιγμή της παράδοσης με κόστος 1,5€.

Κατάθεση σε Τραπεζικούς Λογαριασμούς

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR39 0172 2300 0052 3008 2431 652

Όνομα Δικαιούχου:
ΦAPMAKEIO ΓEΩPΓIA KAPANTZIKAKH KAI ΣIA O.E.

Μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας

Πραγματοποιήστε ασφαλείς συναλλαγές με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με την Πιστωτική/Χρεωστική σας κάρτα. Το κατάστημα μας διαθέτει όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας συναλλαγών.

Υπαναχώρηση/ Επιστροφή

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος, υπό την προϋπόθεση πως η επιστροφή έχει γίνει με την μεταφορική εταιρεία.

Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης, ταυτόχρονα με την υποβολή της δήλωσης υπαναχώρησης που περιέχεται στο «έντυπο επιστροφής». Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με μεταφορική εταιρεία (κούριερ) και μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Αντικατάσταση / Αλλαγή

Η εταιρεία υποχρεούται να παρέχει το δικαίωμα αντικατάστασης σε περίπτωση που το προϊόν θεωρείται ελαττωματικό. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να αλλάξει το εκάστοτε προϊόν, υποχρεούται να ακολουθήσει έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Να προβεί στην επιστροφή του στην εταιρεία με μεταφορική εταιρεία (κούριερ) και στην πραγματοποίηση νέας παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή, το κόστος επιστροφής βαρύνει τον καταναλωτή.

Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας το κόστος επιστροφής βαρύνει την τελευταία. Μετά την επιστροφή του προϊόντος, ο πελάτης αποζημιώνεται σε όλο το ποσό με αντίστοιχη κατάθεση στον τραπεζικό του λογαριασμό, τον οποίο έχει συμπληρώσει στο έντυπο επιστροφής που απαραίτητα συνοδεύει το επιστραφέν εμπόρευμα.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.