Είμαι η Γιούλη Καραντζικάκη ,Γιούλη για όλους εσάς που επικοινωνούμε και θα επικοινωνήσουμε , και μαζί σας μετά από χρόνια συνεχούς αναζήτησης κατάλαβα πόσο που αρέσει στο φαρμακείο να επικοινωνώ μαζί σας , να σας ακούω , να προτείνω καινούργια προϊόντα που πρώτα έχω δοκιμάσει η ίδια και πλέον και η ομάδα μας . Η αναζήτηση δεν σταματάει ποτέ , μέσα από ταξίδια και από επαφές με όλες τις χώρες του εξωτερικού αλλά και καινούργιες απίστευτα καινοτόμες και ξεχωριστές  Ελληνικές εταιρείες  , έχοντας πλέον περάσει και στο κομμάτι της μαμάς , της Ελληνίδας μαμάς που πλέον αναζητά το καλύτερο και για αυτήν και για το παιδί της . Η όλη αναζήτηση μας έφερε σε αυτό το “παιδί” μου , το Τρίτο μου παιδί .

Γιατί The Poshora ? Γιατί σημαίνει Posh Your Beauty .
Οποία ομορφιά και αν είναι αυτή , είναι πάνω από όλα η εσωτερική και η μοναδική του καθενός και της καθεμίας . Πιστεύουμε στην στοχευμένη επιλογή προϊόντων χωρίς να αγοράζουμε πλέον προϊόντα ακατάλληλα για εμάς .
Πιστεύουμε στην ευσυνείδητη αγορά προϊόντων μέσα από την μεγάλη πληθώρα προϊόντων που μας περικλύζουνε  .
Ψάχνουμε για εσάς, δοκιμάζουμε και ενημερωνόμαστε για εσάς.
Πιστεύουμε στην ομαδική προσπάθεια , πιστεύουμε πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής μας καλύτερη.
Πιστεύουμε στα eco bio προϊόντα , σε αυτά που σέβονται εσάς πάνω από όλα και μετά το περιβάλλον που μεγαλώνουν τα παιδιά μας.
Πιστεύουμε σε όποιο προϊόν έχει μπει πολύ προσεκτικά μέσα στην οικογένεια του The Poshora και θέλουμε να σας μεταφέρουμε μυρωδιές , υφές, λεπτομέρειες, συμβουλές και οτι άλλο μέρα με την μέρα χτίσουμε ΜΑΖΙ .
Πιστεύουμε στο ΜΑΖΙ .
Πιστεύουμε πως κάθε άνθρωπος είναι όμορφος και θέλουμε να βοηθήσουμε αυτή η ομορφιά να βγει προς τα έξω .
It’s what INSIDE YOU that counts.
POSH YOUR BEAUTY.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.