Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Glycolic Essence 150ml

Sold Out

Sku: 37972

21.90

Η συμπυκνωμένη φωτεινή γλυκολική ουσία είναι το πρώτο βήμα στη ρουτίνα antispot Vinoperfect, για όλες τις γυναίκες που θέλουν να αποτρέψουν ή να μειώσουν την εμφάνιση των σκοτεινών σημείων, όποια και αν είναι η αιτία τους: ήλιος, ακμή, ηλικία, εγκυμοσύνη.

Sold out

Αποτελεσματικό, αλλά εξαιρετικά απαλό στο δέρμα, εξαλείφει τα νεκρά κύτταρα που προκαλούν θαμπάδα και αναζωογονεί τη φυσική λάμψη του δέρματος. Η υδατική υφή του, μεταξύ ενός ορού και μιας λοσιόν, απορροφάται αμέσως και προετοιμάζει το δέρμα για τα οφέλη του Vinoperfect Serum. Το λεπτό, φυσικό άρωμα άνθη πορτοκαλιάς προσφέρει μια στιγμιαία αίσθηση φρεσκάδας.
Όταν χρησιμοποιείται ως το πρώτο βήμα στη ρουτίνα σας, το Essence διπλασιάζει την αποτελεσματικότητα του ορού στη λάμψη του δέρματος*.
Φωτίζει και εξισορροπεί την επιδερμίδα
Βελτιώνει την υφή του δέρματος
Ενυδατώνει
Χρησιμοποιήστε τη συμπυκνωμένη γλυκολική ουσία λάμψης πρωί και βράδυ πριν από τον ορό Vinoperfect. Μετά τον καθαρισμό, εφαρμόστε στο πρόσωπο και το λαιμό χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι ή τις άκρες των δακτύλων. Αποφύγετε την περιοχή περιγράμματος των ματιών.

Επιπλέον πληροφορίες

Μάρκα

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49€

Back to Top
Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.