Το μεθυστικό, αισθησιακό άρωμα που προσφέρουν τα προϊόντα HEI POA, σας προκαλεί την επιθυμία να ταξιδέψετε νοερά στις παραλίες της Ταϊτής!
Monoï, μία παράδοση αιώνων
Το Monoï αποτελεί για πάνω από 2.000 χρόνια αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της Ταϊτής. Με μεγάλη παράδοση, το Monoï είναι πολύ παραπάνω από ένα καλλυντικό συστατικό. Αρχικά το χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά σε παραδοσιακές τελετουργίες. Πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των πολυνήσιων με χρήσεις όπως βρεφικό μασάζ, περιποίηση προσώπου ή ακόμα και ενδυνάμωση των θρυλικών μαλλιών των εξωτικών καλλονών της Ταϊτής. Υπάρχουν τόσες διαφορετικές συνταγές με λάδι Monoi όσα και τα νησιά της Πολυνησίας. Η γνώση περνάει από γενιά σε γενιά. Υπάρχουν όμως κάποια κοινά στοιχεία μεταξύ όλων αυτών των συνταγών: ο αλεσμένος καρπός ώριμων καρύδων καθώς και τα φρέσκα ή αποξηραμένα άνθη Tiare, το εμβληματικό λουλούδι της Ταϊτής.
Λάδι Monoï: προστατευμένη ονομασία προέλευσης
Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες να αντιγραφεί το λάδι Monoi. Για να προστατευτεί, το 1992 αναγνωρίστηκε επίσημα η ονομασία προέλευσης διασφαλίζοντας την αυθεντικότητα, την τοπική πολυνησιακή παραγωγή και τη γνησιότητά του.

Eνυδάτωση Σώματος

Με το αγνό λάδι Μονόι τα προιόντα απο την σειρά αυτή δίνουν ενυδάτωση μεγάλης διαρκείας σε συνδυασμό με τα ενυδατικά στοιχεία και τις υπέροχες μυρωδιές , ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε σε μαγικούς προορισμούς ! Ετοιμαστείτε..

Περιποίηση Μαλλιών

Το Μονόι σαν μοναδικό ενυδατικό στοιχειό δεν θα μπορούσε να μην είναι ο σύμμαχος σας για λαμπερά και υγιειή μαλλιά. Φυσικά πάντα με τα μεθυστικά αρώματα που μας έχουν ταξιδέψει τώρα θα τα έχετε και στο μπάνιο σας. Γνωρίστε τα..

 

Αρώματα

Οι μαγικές μυρωδιές που ξέρετε απο τα λαδακία πλέον υπάρχουν και σε αρώματα για να έχετε παντού αυτές τις μαγικές μυρωδίες. Κάθε χρόνο με νέα συλλεκτικά που θα σας συντοφεύουν όλες τις εποχές του χρόνου .

Αντιηλιακή Προστασία

Η προστασία και το μαύρισμα πλέον είναι στα χέρια της Hei Poa .Τα λάδακια με απίστευτη ενυδάτωση θα σας κάνουν παρέα όλο το καλοκαίρι μαζί με τα γαλακτώματα και τις υπέροχες μυρωδίες. Τώρα θα ενισχύσετε το μαύρισμα σας με τις μεθυστικές μυρωδιες.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.