Πιστεύουμε σε φυσικά καλλυντικά.
Η αποστολή μας.
Πιστεύουμε ότι το δέρμα σας αξίζει μόνο τα καλύτερα φυσικά προϊόντα. Πιστεύουμε ότι ένα μεγάλο βιοπροϊόν αποτελείται από τρία μόνο πράγματα: καρδιά, Will και πάθος. Ω, και φυσικά τα καλύτερα βιολογικά συστατικά.
Πιστεύουμε στη σκληρή δουλειά και ξοδεύουμε χρόνο με την οικογένεια.
Πιστεύουμε ότι είστε από τη φύση σας όμορφοι. Βεβαιώνουμε μόνο ότι η ομορφιά σας είναι ακόμα πιο έγκυρη.
Πιστεύουμε στη σύνδεση των ανθρώπων μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.
#But #take #it #easy #with #the #hashtags.
Πιστεύουμε ότι θα πρέπει πάντα να παραμείνετε πιστοί στον εαυτό σας.
Πιστεύουμε σε αυτό της γης και σε όλους τους ανθρώπους που ζουν σε αυτό, με σεβασμό.
Πιστεύουμε σε περισσότερη καρδιά στα καλλυντικά.
Η υπόσχεση μας.
100%
-Χορτοφάγος
-Φυσικά συστατικά
-Προσκαφική προέλευση όλων των συμπλόκων δραστικών συστατικών, ελαίων και λιπιδίων

0% -Peg, SLS ή parabens
-Συνθετικό χρώμα και αρώματα
-Παραφάκια, σιλικόνες και ορυκτέλαια

-Aισθητικά λάδια ως άρωμα
-Συνολικοί γαλακτωματοποιητές και επιφανειοδραστικές ουσίες
Περισσότερα ♥, λιγότερες προσθήκες: πιστοποιημένα, vegan και φιλικά προς τα ζώα
Το vegan λουλούδι της βρετανικής κοινωνίας εγγυάται ότι όλα τα ενεργά συστατικά, τα έλαια και τα υγρά είναι βότανα και τα προϊόντα μας έχουν παραχθεί χωρίς δοκιμές σε ζώα.

Η βιο-σφράγιση επιβεβαιώνει ότι όλα τα συστατικά προέρχονται από ελεγχόμενη οργανική καλλιέργεια και είναι απαλλαγμένα από γόμφους, SLS και parabens.

Η σφραγίδα NATRUE αποτελεί τώρα μια παράσταση του κόσμου όταν πρόκειται για φυσικά και οικολογικά καλλυντικά. Τα πιστοποιημένα προϊόντα NATRUE αποτελούνται από φυσικά συστατικά και χρησιμοποιούν αιθέρια έλαια ως αρώματα καθώς και φυσικούς γαλακτωματοποιητές και επιφανειοδραστικές ουσίες. Δεν περιέχουν παραφίνη, σιλικόνη, πετρέλαιο και τεχνητά χρώματα και αρώματα.

Ξεκινά με δίκαιο τρόπο.
Πριν ένα οργανικό προϊόν HEJ έρχεται πάντα κοντά στο δέρμα σας, έχει ήδη χτυπήσει μια ολόκληρη δέσμη σκληρών χεριών. Όλοι εργάζονται με πάθος για να κάνουν το προϊόν φροντίδας σας πραγματικά σπουδαίο: αυτή είναι η ιστορία των συνεταιρισμών μας.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι τοπικοί παραγωγοί των συστατικών μας πρέπει να πληρώνονται δίκαια και να υποστηρίζονται με τους παραδοσιακούς τρόπους εργασίας και την πολιτιστική τους κληρονομιά. Ένα καλό παράδειγμα είναι το αργκανικό πετρέλαιο: Τα αρχαία δέντρα αποτελούν σημαντική πηγή εισοδήματος για τις μαροκινές οικογένειες των Βερβερίνων, των οποίων οι γυναίκες έχουν γεννηθεί από την Argannüssen. Αντί για τα καρύδια αγοράζουμε το εξαιρετικό τελικό πετρέλαιο από τους παραγωγούς στην περιοχή – και έτσι συμβάλλουμε στη διατήρηση των οικονομικών δομών καθώς και του ζώου και του Pfanzenwelt.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.