Τι είναι το House of Myrtle?

Το σπίτι της μυρτιάς φέρνει στη ζωή μια νέα γενιά της μόδας μητρότητας και μωρού με την ενσωμάτωση minimal, σύγχρονο και βιώσιμο σχεδιασμό σε μοναδικές συλλογές. Με έδρα την Αθήνα, η μάρκα σχεδιάστηκε ως ένα δημιουργικό πείραμα φέρνοντας αξεσουάρ μητρότητας στη σφαίρα της μόδας μάζι με μια βαθιά αγάπη όλων των πραγμάτων φυσικών και πρακτικών.

Η εισαγωγή μινιμαλιστικού στυλ, ανθεκτικών και χρησιμοποιήσιμων προϊόντων και υφασμάτων υψηλής ποιότητας, καλύπτει τις ανάγκες της σύγχρονης πατρότητας, ενώ παράλληλα ζωντανεύει μέχρι και την εκλεπτυσμένη αισθητική. Από την Silkscreen και την ψηφιακή διαδικασία εκτύπωσης στο ύφασμα που κόβει και που ράβει, κάθε προϊόν έχει τελειοποιηθεί από τους τοπικούς κατασκευαστές και έχει δοκιμαστεί για να διαρκέσει μέσω του indoor & outdoor adventures των μωρών, των μικρών παιδιών και των γονέων.

Δεσμευμένο στη βιώσιμη διαβίωση και έναν τρόπο ζωής ενός υγιούς σώματος και ψυχής,  το εμπορικό σήμα δημιουργεί τα προϊόντα που γεννιούνται με αυτές τις αρχές, ενσωματώνοντας το σχέδιο και την Eco-συνειδητή νοοτροπία στην καθημερινή οικογενειακή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα φυσικά υλικά, 100% βαμβακερά υφάσματα και βαφές με βάση το νερό, τα προϊόντα αντικατοπτρίζουν ένα πάθος για μια ζωή πιο κοντά στη φύση.

Αυτή δεν είναι μια οποιαδήποτε τσάντα μωρών, είναι η τσάντα σας… κάνοντας όλα τα πράγματα να φαίνονται πραγματικά καλά.

Γίνετε μέλος της μητρότητας η΄ και μη μητρότητας και να πάρτε στα χέρια σας προιόντα για το πιο όμορφο, κομψό και εκλεπτυσμένο αντικείμενα.. το παίδι σας ή εσάς..

Back to Top
Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.