Η Katie Windridge, η Mummy στο Minnie, η Coco & Bailey ξεκίνησαν το Matchstick Monkey με τη βοήθεια του Touker Suleyman από το Den Dragon’s του BBC το Δεκέμβριο του 2016, όταν δεν μπορούσε να βρει τίποτα για να μασήσει τα επώδυνα ούλα του Minnie χωρίς να χτυπήσει άσχημα. Όπως πολλοί άλλοι γονείς, η Katie είχε δοκιμάσει τα πάντα για να εφαρμόσει πέλματα ανακούφισης πόνου / έλαια και κόκκους απευθείας στην πηγή του πόνου.
“Από ένα μήνα, η κόρη μου γνώρισε κακό πόνο στην οδοντοφυΐα, ήταν κάθε 1/2 ώρα και πριν από τρεις μήνες είχε ήδη τα 3 πρώτα δόντια της.”
Η κόρη του Κέντι Μίνι ήταν πάντα μανία με πιθήκους όπως και πολλά άλλα παιδιά και πάντα έφερε ένα γύρω, μικρό, ψηλό, λεπτό, λίπος – αν ήταν μαϊμού, θα το αγαπούσε.

Όταν η Katie είχε την ιδέα να δημιουργήσει το δικό της teether συνειδητοποίησε ότι έχοντας μικρά χέρια όπως τα μωρά, ήταν πολύ σημαντικό να κάνει κάτι εύκολο να κρατήσει και αυτό συμβαίνει όταν το Matchstick (κοκαλιάρικο) μέρος του Matchstick Monkey γεννήθηκε.

Ο μασώμενος φίλος σου
Το αρχικό Matchstick Monkey Teething Toy, που πωλείται πλέον παγκοσμίως σε περισσότερες από 35 διαφορετικές χώρες, ήταν τόσο επιτυχημένο που τώρα προσφέρουμε άλλα καινοτόμα προϊόντα οδοντοφυΐας και μωρό, όπως ανακουφιστικά μουσελίνες και κουβέρτες, βελούδινα παιχνίδια και σύνολα δώρων.

Το Matchstick Monkey κατανοεί ότι κάθε στιγμή έχει σημασία όταν πρόκειται για το μωρό σας και αυτό είναι το ίδιο για κάθε γονέα σε όλο τον κόσμο. Πιστεύουμε ότι ο σχεδιασμός και η ασφάλεια είναι επιτακτική για τα μικρά παιδιά, ώστε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα.

Ιδανικό για μικρά χέρια που αναζητούν κάτι που να κρατάει με ευκολία.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.