Αξίες της Nattou

Η Nattou με τα χαλαρά παιχνίδια που είναι μαλακά  για το μωρό σας. Τα Nattou είναι μαζί με το μωρό σας καθώς εξερευνά τον κόσμο,όλες τις άλλες στιγμές των πρώτων μηνών του. Τα χαλαρά παιχνίδια Nattou δίνουν στο μικρό σας την εμπιστοσύνη, την ασφάλεια και την άνεση που χρειάζονται στα κρίσιμα αρχικά στάδια ανάπτυξης και ανάπτυξης.

1. Πίσω από τις κάμερες

Οι σχεδιαστές μας είναι ειδικοί για τη βρεφική ανάπτυξη. Γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες των γονέων για τη δημιουργία των Nattou. Τα υφάσματα και τα υλικά επιλέγονται για απαλότητα, ασφάλεια και αντοχή, ώστε κάθε δημιουργία της Nattou να μπορεί να χειριστεί τη χαρά και τον ενθουσιασμό που το μωρό σας είναι σίγουρο ότι θα φέρει! Και τα σχέδια είναι όλα πολύχρωμα και εμπνευσμένα, ακολουθώντας τις προτάσεις της πρόσφατης έρευνας, για να βοηθήσουν στην καταγραφή και τη διατήρηση του ενδιαφέροντος του μωρού σας!

2. Ιστορία

Από το 1988, η Nattou σχεδιάζει και παράγει παιχνιδιάρικους φίλους για το πιο ιδιαίτερο μικρό σας πρόσωπο. Τα μαλακά και ανθεκτικά υλικά μας δημιουργούν ένα μαγευτικό περιβάλλον για το μικρό σας, σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.
3. Ποιότητα – Ασφάλεια – Μαλακότητα

Η Nattou καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει ότι το μωρό σας μπορεί να παίξει και να αγαπήσει και να αγκαλιάσει ευτυχώς. Ο σχεδιασμός κάθε παιχνιδιού Nattou, η επιλογή των υφασμάτων, η κοπή, το ράψιμο, ακόμη και το φινίρισμα και η συσκευασία ελέγχονται σχολαστικά για να πληρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Με αυτόν τον τρόπο, η Nattou μπορεί να σας εγγυηθεί την ασφαλή μαμά για το μωρό σας και την άνεσή σας.

4. Φροντίδα

Πώς να φροντίσετε το αγαπημένο σας παιχνίδι;
Πριν δώσετε το νέο Nattou στο μωρό σας, συνιστάται να το πλένετε πρώτα.
Για να προστατεύσετε το χάδι κατά τη διάρκεια του πλυσίματος, μπορείτε να το βάλετε πρώτα σε μια μαξιλαροθήκη.  Πάντα να σέβεστε τις συγκεκριμένες οδηγίες πλύσης που αναφέρονται σε κάθε Nattou cuddly. Με τη σωστή φροντίδα, θα μπορείτε να απολαύσετε το προϊόν σας Nattou για πολύ καιρό. Ακολουθήστε πάντα τις οδηγίες στις ετικέτες.

    Καθαρίστε μόνο την επιφάνεια του προϊόντος, το πλύσιμο των χεριών.
Πλένεται στο μηχάνημα σε μέγιστη θερμοκρασία 30 ° C
Μην λευκάνετε
Μην το στεγνώσετε

Back to Top
Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.