Σχεδιασμένο στη Στοκχόλμη της Σουηδίας Sweed Lashes® ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2015 στην πόλη Åhlens της Στοκχόλμης και έχει αναπτυχθεί σε μόλις δύο χρόνια για να πωλεί σε πάνω από 600 καταστήματα όπως h&m, kicks και Åhléns σε όλη τη Σκανδιναβία.

Οι Sweed Βλεφαρίδες® πηγαίνουν τις ψεύτικες βλεφαρίδες στο επόμενο επίπεδο με μια ευρεία και υπέροχη  επιλογή των βλεφαρίδων σε τρία διαφορετικά χρώματα  μαύρο, καφέ και ξανθό. Η συλλογή έχει σχεδιαστεί από την πιο εξέχουσα make up artists της Σουηδίας. Οι Sweed Βλεφαρίδες έχουν μια μοναδική περίτεχνη μπάντα από ημιδιαφανές βαμβάκι που δίνει μια καλύτερη εφαρμογή και κάνει τις βλεφαρίδες ακόμα  εύκολο στη χρήση τόσο για τους επαγγελματίες και αρχάριους. Οι βλεφαρίδες είναι χειροποίητες με την υψηλότερη ποιότητα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 10 φορές.
Ιδρυτής Γκαμπριέλα Έλιο

Make up artist Gabriella Elio , είναι το κορίτσι πίσω από τις Sweed Βλεφαρίδες®. Η καριέρα της Gabriella στη βιομηχανία ομορφιάς ξεκίνησε όταν ήταν 15 ετών σε μία μάρκα μακιγιάζ της Σουηδίας. Μόλις τρία χρόνια αργότερα, όταν ήταν 18 ετών, ξεκίνησε τη δική της επιχείρηση και έγινε ιδιοκτήτρια του δικού της καταστήματος μακιγιάζ. Σήμερα Gabriella Elio είναι μια καθιερωμένη και αναγνωρισμένη make-up artist στη μόδα,  καλλιτέχνης και πασίγνωστη στη βιομηχανία blog με μια ευρεία και πιστή ομάδα πελατών.

Το σήμα κατατεθέν της Gabriella είναι η δημιουργία αγέραστων και κλασικών μακιγιάζ που ενισχύουν την ομορφιά μέσα σε κάθε άτομο.

Μέσα από τα τελευταία χρόνια ως make up artist Gabriella αισθάνθηκε ότι λείπει μια πλήρης ποικιλία βλεφαρίδων με υψηλή και συνεπή ποιότητα που ταιριάζει κάθε στιγμή και πρόσωπο. Μετά από μια προσεκτική έρευνα για το τι είχε να προσφέρει η αγορά Gabriella αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την εμπειρία και τις γνώσεις της για να δημιουργήσει τη δική της συλλογή βλεφαρίδων.

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.